top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Nieuwe website voor Het Krinkelhof

Soort project

Website

Klant

Het Krinkelhof - zomerbar, evenementenlocatie, pluktuin

Het Krinkelhof - een gezellige zomerbar, evenementlocatie en pluktuin gelegen in het landelijke Zedelgem. In 2020 bundelden Kris en Saar, samen met hun drie kinderen, de krachten om dit unieke project te realiseren.

In het prille begin hebben we het Krinkelhof geholpen met de lancering van hun zaak online: het websiteontwerp, opzet van hun sociale media kanalen en hun local listings (Google Business Profile, Bing Places, vermelding in het Brugse Ommeland en Visit West-Vlaanderen.

Recentelijk hebben we de website een update gegeven, waardoor deze nog meer sfeer uitstraalt en beter aansluit bij de identiteit van het Krinkelhof. Bij de opzet van de website hebben we niet alleen gezorgd voor een aantrekkelijk ontwerp en overtuigende copy, maar we hebben ook speciale aandacht besteed aan lokale SEO en mobiele responsiviteit.

Voor het Krinkelhof, is het van groot belang om goed vindbaar te zijn voor lokale zoekopdrachten. Daarom hebben we zorgvuldig relevante zoekwoorden geïdentificeerd en geïntegreerd in de websitecontent.

bottom of page