top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Nieuwe website voor PB-Technics

Projectcategorie

Website

Klant

PB-Technics - installateur van airco's en warmtepompen

PB-Technics is installateur van diverse technische installaties en werkzaamheden: van plaatsing van airconditioning, warmtepompen en ventilatie tot elektriciteitswerken en reparaties. PB-Technics zorgt telkens voor de juiste oplossing op maat van zijn klanten met persoonlijke begeleiding en advies. Dit zowel voor de aankoop als plaatsing van de nodige toestellen.

We hebben een website ontwikkeld voor PB-Technics zodat ze online aanwezig zouden zijn. Voor het ontwerp hebben we bewust gekozen voor een clean en gestroomlijnd design, waardoor alle essentiële informatie duidelijk en helder wordt gepresenteerd.

Om de impact van de website te meten en PB-Technics inzicht te geven in hun online prestaties, hebben we de website gekoppeld aan Google Analytics. Hierdoor kunnen we gedetailleerd analyseren hoeveel bezoekers de website trekt en welke acties ze ondernemen tijdens hun bezoek.

Om PB-Technics volledig te laten profiteren van lokale zoekresultaten, hebben we ook hun Google Bedrijfsprofiel en Bing Places opgezet. Hierdoor kunnen ze beter zichtbaar zijn voor potentiële klanten in hun regio en hun online reputatie versterken.

Last but not least, hebben we een rapportage opgezet met behulp van Google Looker Studio. Dit geeft PB-Technics toegang tot een visueel aantrekkelijk rapport over de prestaties van hun website.

bottom of page