Het Krinkelhof

Website & social media marketing voor de gezelligste zomerbar in het Brugse Ommeland.

het krinkelhof

Het Krinkelhof is een zomerbar, pluktuin en evenementenlocatie die Kris en Saar samen met hun kids zo'n drie jaar geleden hebben opgestart. Het Krinkelhof is hun droom, hun verhaal dat ze samen hebben gecreëerd en elk jaar stukje per stukje verder uitbouwen. Wij mochten vanaf het begin meebouwen aan dat verhaal. 

Wie het Krinkelhof binnenwandelt voelt de gezelligheid en de familiale sfeer die hen verwelkomt. Voor de kinderen is er een uitgebreide speeltuin waar ze samen kunnen rondlopen, ravotten en vooral veel plezier hebben. De ouders kunnen ondertussen volledig tot rust komen in de zomerbar met een verfrissend cocktail en heerlijke zelfgemaakte fingerfood hapjes. Voor de liefhebbers is er ook een beperkte pluktuin waarin Kris en Saar verse en onbespoten groenten kweken. Tot slot kan je in het Krinkelhof terecht voor jouw verjaardagsfeest, babyborrel of teambuilding. Kris en Saar verzorgen met veel liefde en warmte elk evenement dat in het Krinkelhof gehouden wordt.

de challenge

Project Nter Digital Krinkelhof Zomerbar

De gezellige sfeer en warmte van het Krinkelhof moesten online (letterlijk) op de kaart gezet worden. Dit met een nieuwe website, de opzet van hun social media kanalen en hun Google Mijn Bedrijf profiel voor hun online vindbaarheid.