top of page

Marketing voor ondernemers

Als zelfstandige heb je vaak beperkte budgetten en weinig tijd om je bezig te houden met digitale marketing. Toch is een sterke online aanwezigheid tegenwoordig van cruciaal belang. Ons doel is om je te ontzorgen en je op een efficiënte en doelgerichte manier te ondersteunen in jouw online marketingtraject. Of je nu wil dat wij de taken op ons nemen of liever deelneemt aan workshops en trainingen, bij ons heb je de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jou past

Adverteren in zoekmachines (SEA)

Van het opstellen van effectieve advertenties tot het uitvoeren van grondige audits en het optimaliseren van je campagnes, wij helpen jou meer potentiële klanten te bereiken en je online zichtbaarheid te vergroten.

Zoekmachine
optimalisatie (SEO)

Verbeter je online vindbaarheid met lokale SEO. Onze focus ligt op het vergroten van jouw naamsbekendheid in jouw regio. Van lokale zoekwoordanalyse tot geoptimaliseerde content, wij helpen jouw bedrijf beter te worden gevonden in jouw eigen buurt.

Sociale media en advertenties

Bouw een sterke sociale media community en laat jouw bedrijf online groeien met doelgerichte strategieën, de juiste kanalen en boeiende content, zowel organisch als via advertenties.

Simpele 
websites

Wij bouwen gebruiksvriendelijke websites die er strak uitzien op elk apparaat. Met onze expertise creëren we een effectieve online aanwezigheid voor jouw bedrijf zonder onnodige complexiteit.

Teksten
schrijven

Trek de aandacht van je klanten met boeiende teksten. Of het nu gaat om je website, blogs of sociale media, wij zorgen ervoor dat je de juiste woorden hebt om je doelgroep te bereiken en te raken. 

Workshops &
trainingen

Ontdek onze digitale marketing workshops op maat en leer zelf vol vertrouwen aan de slag te gaan, zodat je het maximale uit je online aanwezigheid kunt halen.

Start nu jouw digitale traject

Hulp nodig bij het uitbouwen van jouw digitale marketing? Wij geloven in een persoonlijke aanpak die past bij jouw unieke behoeften en doelen. Samen creëren we een strategie die jouw merk in de schijnwerpers plaatst en jouw online aanwezigheid versterkt.

bottom of page