top of page

Freelance digitale marketeers

We trappen een open deur in, maar een sterke online aanwezigheid tegenwoordig van cruciaal belang om klanten te verwerven. Ons doel is om jou te ontzorgen en je op een efficiënte en doelgerichte manier te ondersteunen in jouw online marketingtraject. Of het nu gaat over zoekmachine optimalisatie, online advertenties of sociale media posts. Wij kunnen de taken op ons nemen of jou aanleren hoe je zelf aan de slag gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jou past

Adverteren in zoekmachines (SEA)

Van het opstellen van effectieve advertenties tot het uitvoeren van grondige audits en het optimaliseren van je campagnes, wij helpen jou meer potentiële klanten te bereiken.

Zoekmachine
optimalisatie (SEO)

Verbeter je online vindbaarheid dankzij SEO. Van zoekwoordanalyse tot geoptimaliseerde content, wij helpen jouw bedrijf beter te worden gevonden in zoekmachines.

Sociale media en advertenties

Bouw een sterke sociale media community, ze de juiste kanalen in en post boeiende content, zowel organisch als via advertenties.

Workshops &
trainingen

Ontdek onze digitale marketing workshops op maat en leer zelf vol vertrouwen aan de slag te gaan, zodat je het maximale uit je online aanwezigheid kunt halen.

Start nu jouw digitale traject

Hulp nodig bij het uitbouwen van jouw digitale marketing? Wij geloven in een persoonlijke aanpak die past bij jouw unieke behoeften en doelen. Samen creëren we een strategie die jouw merk in de schijnwerpers plaatst en jouw online aanwezigheid versterkt.

bottom of page